maandag 14 oktober 2024

fotozoektocht

 Samen met de uiltjesklas gingen we op stap in de gemeente. Elk kind kreeg een kaartje met een foto die verband hield met ons thema verkeer. tijdens onze wandeling zouden we alle foto's moeten kunnen terug vinden. De kinderen waren super oplettend want alle foto's werden gevonden. 












fietsvaardigheden inoefenen

Op donderdag konden de kinderen hun fiets meebrengen naar school. We oefende enkele fietsvaardigheden in: Stoppen op een signaal, slalommen, stoppen aan een hindernis. We moeten nog veel oefenen maar de eerste stappen zijn gezet. 


















 

werken in de hoeken

 In de verschillende hoeken gingen we aan de slag met ons thema. 




















woordspin

 Met de kinderen maakten we een woordspin rond het thema verkeer. De woordjes lezen is voor ons nog moeilijk maar we kunnen dit wel als er prentjes bij staan. dus zochten we prentjes en nu kunnen we wel lezen wat er allemaal op het blad staat. 






jarige

 Op 4 oktober was Esmee jarig dat vieren we natuurlijk graag in de klas. Langs deze weg willen we Esmee nog eens proficiat wensen. 







fotozoektocht

 Samen met de uiltjesklas gingen we op stap in de gemeente. Elk kind kreeg een kaartje met een foto die verband hield met ons thema verkeer....